Ett ansvarsfullt, kvalitativt och erfaret personalrestaurangsföretag

En utmärkt personalrestaurang och en tjänstehelhet som förverkligar kundens mål, bygger på kompanjonskap.

HYY Restaurangerna levererar till kundernas möten och matbord säsongens rena smakupplevelser med så mycket inhemska råvaror som möjligt.

 

Finländska råvaror utgör grunden för en högklassig lunch- och representationsservice

Ansvarsfullhet är för oss inte bara tomma ord; det är normal vardag i vår restaurangverksamhet.

Vi vill värna om finländskt arbete och bidra till att arbetsplatserna bevaras – samtidigt som vi förvissar oss om att våra produkter kan spåras och att vår verksamhet är öppen.

Vi gynnar inhemska, rena råvaror

Vårt bröd kommer från inhemska bagerier, mjölken från inhemska gårdar, fjäderfäköttet är alltid finländskt; annat kött är inhemskt till 90 procent.

Eko- och Rättvist handlade produkter utgör en väsentlig del av vårt utbud.

Bekanta dig med vår ansvarsfulla verksamhet

Sextio års erfarenhet – men alltid öppen för förnyelse

Kundorientering; Vi lovar att i vår restaurangverksamhet stödja kundernas mål och verksamhet och via en öppen växelverkan förvissa oss om att våra kunder är nöjda.

Vi har redan i årtionden bespisat personalen på Helsingfors universitets olika campus. Lunch-, kafé- och festtjänster för universitetets personal och gäster har gett oss en bred knowhow att bygga vidare på.

Vår personalrestaurangerna i Helsinfors

HYY Restaurangerna har flera personalrestaurangerna i Helsinfors.

Restaurang Paviljonki fungerar som personalrestaurang för huvudstaben och förvarsministeriet, Restaurang Cafespa betjänar kommunikationsministeriets personal. Restaurang Serpens fungerar som personalrestaurang för Studenternas hälsovårdsstiftelses personal.

UniCafe Studentplatsen i Brunnsgården fungerar både som personalrestaurang och producent av restaurangtjänster för möten och fester, för både HUS Gruppen och för flera andra företag i Helsingfors centrum.

Bygg upp din framtida konkurrenskraft i samarbete med HYY Restaurangerna

Vi erbjuder ansvarsfullt och professionellt producerade restaurangtjänster av hög kvalitet, som stöd för våra kunders och deras kunders och personals arbete.

Vi producerar flexibelt, individuellt och snabbt restaurangupplevelser i enlighet med kundernas önskemål, till såväl vardag som till fest.

Våra nyckelord är fräscht, friskt, inhemskt och hemgjort. Våra specialiteter är hälsosamma och mångsidiga vegetabiliska maträtter och specialdieter.

Vår främsta specialitet är kvalitativa, anpassade lunch- och representationstjänster under arbetstid.