Vastuullinen, laadukas ja kokenut henkilöstöravintoloitsija

Erinomainen henkilöstöravintola ja asiakkaan tavoitteita toteuttava palvelukokonaisuus rakentuvat kumppanuudelle.

HYY Ravintolat tuo puhtaat kauden maut ja korkean kotimaisuusasteen asiakkaamme kokous- ja ruokapöytään.

Suomalaiset raaka-aineet lähtökohtana korkealaatuiselle lounas- ja edustustoiminnalle

Meille vastuullisuus ei ole vaan sanahelinää, se on ravintolatoimintamme arkea ja tekoja.

Haluamme tukea suomalaista työtä ja työpaikkojen säilymistä – samalla varmistaen tuotteidemme jäljitettävyyden ja tuotannon läpinäkyvyyden.

Suosimme suomalaisia puhtaita raaka-aineita.

Leipämme tulee suomalaisista leipomoista, maitomme suomalaisilta tiloilta, siipikarjan liha on aina suomalaista, lihan suomalaisuusaste on yli 90 %.

Luomu ja Reilun kaupan tuotteet ovat oleellinen osa tarjontaamme.

Tutustu vastuulliseen toimintaamme

Jo kuudenkymmenen vuoden kokemuksella - alati uusiutuen

Asiakaslähtöisyys, asiakkaidemme tavoitteiden ja toiminnan tukeminen ravintolapalveluillamme sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen avoimessa vuorovaikutuksessa ovat palvelulupauksemme.

Olemme toimineet henkilöstöravintoloitsijana Helsingin yliopiston  kampuksilla jo vuosikymmenten ajan. Lounas-, kahvila sekä juhlapalvelut yliopiston henkilökunnalle ja vieraille ovat luoneet vahvan pohjan osaamisellemme.

Henkilöstöravintolamme Helsingissä

HYY Ravintoloilla on pääkaupunkiseudulla useita henkilöstöravintoloita.

Kaartin korttelissa Ravintola Paviljonki palvelee pääesikunnan ja puolustusministeriön henkilökuntaa, Cafespa Eteläesplanadilla toimii puolestaan liikenne- ja viestintäministeriön henkilöstöravintolana. Ravintola Serpens taas toimii Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön henkilöstöravintolana.

UniCafe Ylioppilasaukio Kaivopihalla toimii HYY Yhtymän sekä useiden Helsingin ydinkeskustan yritysten henkilöstöravintolana ja ravintolapalveluiden toteuttajana kokouksista juhlaan.

Tulevaisuuden kilpailukykyä rakentamaan HYY Ravintoloiden kanssa

Tarjoamme laadukkaita, ammattitaidolla toteutettuja ja vastuullisesti tuotettuja ravintolapalveluita tukemaan asiakkaidemme ja heidän asiakkaiden sekä henkilökunnan työtä.

Joustavasti, yksilöllisesti ja ketterästi rakennamme asiakkaan toiveiden mukaiset ravintolaelämykset arkeen ja juhlaan.

Tuoreus, raikkaus, suomalaisuus ja itse tehtyä ovat avainsanojamme. Erityisosaamistamme ovat terveelliset ja monipuoliset kasvisruuat ja erityisruokavaliot.

Korkealaatuinen ja muuntautuva työaikainen lounas- sekä edustustoiminta ovat ydinosaamistamme.